Coachen van schoolteam van leerkrachten

Vorming op maat

Haal het maximale uit een vorming met een persoonlijke aanpak.

Is je school of organisatie op zoek naar een flexibele, aangepaste en effectieve training die voldoet aan jullie specifieke doelstellingen? Dan is een vorming op maat iets voor jouw schoolteam! Met een vorming op maat kan de inhoud worden afgestemd op de noden van jullie organisatie. Dit betekent dat de vorming relevanter is en meer gericht op de thema’s die voor jouw team het belangrijkste zijn. Dankzij de persoonlijke aanpak worden de vormingen specifiek ontworpen voor de leraren binnen jouw organisatie, rekening houdend met hun unieke behoeften. Een vorming op maat versterkt het volledige schoolteam binnen een specifiek thema, maakt de visie scherper en verwerf je concrete handvatten voor in de dagelijkse praktijk.

 

Jouw studiedag op maat

Heb je interesse om een eigen, persoonlijke vorming aan te vragen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op om je plan om te zetten naar realiteit. 

Deze schoolteams gingen je voor

Scholen deden reeds een beroep op mij voor hun pedagogische studiedagen over onderstaande thema’s:

  • Executieve functies bij lagere schoolkinderen
  • Executieve functies bij tieners
  • Executieve functies vanuit zorg en leerlingbegeleiding bekeken 
  • Executieve functies voor opvoeders 
  • Het puberende brein 
  • Leerstrategieën: hoe komen kinderen tot leren leren
  • Zorgbeleid en leerlingbegeleidingKom eens op de koffie

Ben je meer op zoek naar een langdurig verandertraject? Dat kan ook! Met plezier help ik jou of je schoolteam verder. Ik sta voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Samen bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen!