Studieboost

Wat je moet weten

Omschrijving
Ontdek hoe we de studieprestaties van jouw kind naar een hoger niveau tillen in de cursus ‘StudieBoost’. Dit unieke traject is gericht op het verder versterken en verbeteren van de studievaardigheden van jouw student. We leren jouw kind om volledig zelfstandig te studeren en besteden aandacht aan motivatie, concentratie, focus en het plannen van de studietijd. Alle studievaardigheden worden geoefend aan de hand van de eigen leerstof, tot het schoolwerk geen geheimen meer kent!

Dit zal je kind leren 
Tijdens deze cursus leert je kind hoe hij/zij:

✓ effectiever en nog sterker kan studeren
✓ de studietijd en vrije tijd beter kan managen
✓ strategieën kan ontwikkelen om stress en examenangst te verminderen

✓ zich beter kan concentreren en focussen
✓ de motivatie kan behouden en verbeteren
✓ doelgerichter kan werken

Dit traject is perfect voor
Dit traject is perfect voor studenten die al een zekere basis in studievaardigheden hebben opgebouwd. Studenten die reeds een eigen studiemethode ontwikkeld hebben, maar die hun studieprestaties en studiegewoontes verder willen verbeteren.

Staat de studiemethode van jouw student nog in de kinderschoenen? Dan is de cursus ‘StudieStart’ zeker iets voor jullie!

Hoe gaan we aan de slag?

 1. Klik op de knop ‘boek nu’
  Vul je gegevens en wensen in op ons online formulier.
 2. We nemen contact met je op.
  En plannen een intakegesprek in.
  Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we jullie specifieke doelen en verwachtingen en bepalen we de beste aanpak voor de StudieBoost van jouw kind. We stellen een persoonlijk leerplan op voor jouw kind.
 3. De begeleiding kan beginnen!
  De komende zes weken krijgt jouw kind wekelijks persoonlijke begeleiding van onze studiecoach. We voorzien je kind van het nodige studiemateriaal, waaronder onze studieplanner. Dit materiaal ondersteunt jouw kind bij het verder ontwikkelen van sterke studievaardigheden en het versterken van het studieproces.
marketing-product-manager-holding-marketing-promotion-plan.jpg
5.0
5/5

€ 64 per sessie 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!