Advies voor ouders rond onderwijsthema's

Onderwijsadvies

Jouw kennis van morgen, begint vandaag.

  • Krijg een neutraal en eerlijk antwoord op je vragen
  • Stop met eindeloos het internet af te zoeken naar antwoorden
  • Ontvang op wetenschap gebaseerde expertise
  • Krijg concrete tips die je meteen kan toepassen
  • Geen vervolggesprek noodzakelijk

Elk kind en iedere jongere heeft recht op het beste onderwijs. De schoolomgeving speelt hierbij een belangrijke rol. Ook als ouder is jouw impact op schoolsucces niet te onderschatten. Zit je met de handen in het haar en loop je vast bij het helpen van je kind met schoolwerk? Twijfel je over de studiekeuze van je tiener? Of ben je gewoon op zoek naar enkele handige studietips en tricks? Ik geef graag het onderwijsadvies om jullie verder te helpen!

Eerste hulp bij huiswerk

Je kind helpen bij het maken van hun huiswerk is niet steeds een gemakkelijke opgave. De juiste ondersteuning bestaat uit het geven van net voldoende handvatten zodat je kind het huiswerk zelf kan maken. Maar hoe doe je dit?

Eerste hulp tijdens examens

Benieuwd naar hoe je jouw tiener maximaal kan ondersteunen tijdens de examens? Wat doe je het best zodat je écht een hulp bent voor jouw kind in deze periode? Ik geef graag advies.

Eerste hulp bij het maken van een studiekeuze

Stel je jou ook de vraag wat bepaalde studierichtingen vandaag de dag precies inhouden en welke toekomstperspectieven ze bieden? Ik geef graag wat meer inzicht in deze ingewikkelde puzzel.

Eerste hulp bij studeren

Ontdek welke zaken je als ouder kan doen om je kind te helpen tot goede studiegewoonten te komen.   

Eerste hulp bij het kiezen van een kleuterschool

Help, mijn peuter mag naar school! Op zoek naar een school die past bij jouw kind én die dezelfde waarden en opvoeding belangrijk vindt als jullie? Ik geef graag tips voor tijdens jullie zoektocht!

Help, mijn kind is gebuisd

Tekst nog toevoegen

Zit je met andere onderwijsvragen?

Uiteraard maak ik graag tijd voor je vrij en geef je de antwoorden die je zoekt. Neem zeker ook een kijkje op de pagina met ‘veelgestelde vragen’. Misschien kan je daar een antwoord vinden? 

Mijn troeven

Ervaring en deskundigheid bij onderwijsondersteuning

Deskundigheid en ervaring

Maak online via videogesprek of fysiek in de praktijk een afspraak

Online of fysiek

Persoonlijke aanpak bij de begeleiding van kinderen

Altijd een persoonlijke aanpak

Klaar voor onderwijsadvies?

Heb je genoeg van al dat opzoekwerk op Google of de vele vragen via de school? Geef het uit handen. Ik ben graag jullie partner en bied de antwoorden waarnaar je op zoek bent.