Meer onderwijsdiensten van Nel Labeeuw

Meer diensten

Ook voor onderwijs aan huis of hulp bij het maken van een studiekeuze kan je bij mij terecht. Of misschien wil jouw kind het diploma halen via middenjury? Ik help bij het bereiken van elk leerdoel!

Examencommissie

Hoewel de meeste kinderen een diploma behalen door naar school te gaan, is dit niet voor elk kind van toepassing. Voor sommige kinderen is een school niet de ideale leeromgeving. Zij leren liever op hun eigen tempo en behalen vervolgens een diploma via de examencommissie. Wil jouw kind zijn diploma behalen via middenjury? Stap voor stap ga ik met je kind aan de slag om de grote berg leerstof behapbaar te maken zodat hij volledig voorbereid is op deze grote uitdaging!

Studiekeuzebegeleiding

Het kiezen van een goede school of de juiste studierichting is niet zo eenvoudig. Al van kleins af aan worden onze kinderen geconfronteerd met keuzestress: welke kleuterschool in de buurt past het best? Welke studierichting sluit het meeste aan bij de interesses en de talenten van mijn kind? Welke job wil mijn kind later uitoefenen en welke studies horen daar dan het beste bij? Ik help jullie graag bij het maken van de juiste studiekeuze, geef meer info over hoe het secundair en hoger onderwijs vandaag de dag er precies uitzien én help de school te zoeken die het best past bij jouw kind.

Onderwijs aan huis

Is jouw kind langdurig afwezig op school door ziekte, een ongeval of een andere reden? Verblijven jullie tijdelijk in het buitenland waardoor je kind schooltijd in Vlaanderen mist? Of heb je voor jouw kind gekozen voor thuisonderwijs en zoek je extra hulp? Wat de redenen ook zijn dat jouw kind (tijdelijk) niet naar school kan, ik help je graag verder zodat je kind niets hoeft te missen van schoolwerk!

Zit je nog met een andere vraag?

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Aarzel niet om je vraag te stellen! Ik help graag verder.