Maak een afspraak voor begeleiding bij Nel Labeeuw Pedagoog

Maak je afspraak

Hoe gaan we aan de slag?

  1. Vul het formulier hieronder in
  2. Ik neem contact met je op
  3. We zoeken de juiste ondersteuning op maat
  4. De ondersteuning of coaching kan starten

Afsprakenformulier

Mijn werkwijze

Meld je aan

Op eigen initiatief of na doorverwijzing van het CLB kan je steeds contact met me opnemen. Dit kan via het online afsprakenformulier op de website, telefonisch of via e-mail.

Ik neem contact met je op

Van zodra ik je aanmelding ontvang, neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.

We zoeken de juiste ondersteuning op maat

Via een eerste gesprek probeer ik een beter beeld te verkrijgen van je situatie en stel ik de hulpvraag scherp. Natuurlijk is het ook fijn om elkaar beter te leren kennen op dat moment. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt steeds nagegaan of er al dan niet verdere onderzoeken nodig zijn om diepgaandere informatie te verkrijgen. Dit gebeurt steeds in samenspraak. Op basis van de verkregen informatie tijdens dit eerste gesprek wordt een persoonlijk begeleidingsplan opgesteld.

De ondersteuning kan starten

Na een kennismakingsgesprek of op basis van het onderzoek kan een individueel begeleidingstraject volgen. Om vlot en doelgericht te kunnen werken neemt een begeleidingssessie minimaal één uur in beslag. Het totaal aantal sessies kan vooraf moeilijk bepaald worden, gezien elke begeleiding anders is. Als ouder kan je er ten alle tijde voor kiezen de begeleidingen stop te zetten