Edukamp

Waar Frans leren kinderspel is.

Edukamp

Waarom klanten kiezen voor Edukamp

Mama van A. (7 jaar)
Lees verder
A. vindt het normaal gezien niet fijn om op kamp te gaan. Bij Edukamp was dit helemaal anders. S’ Ochtends stond hij steeds klaar aan de deur om te vertrekken! Fantastisch vonden we dit!
Mama van N. (12 jaar)
Lees verder
Deze zomer volgde N. Edukamp. Haar eerste toets voor Frans dit schooljaar was onmiddellijk een 10/10. Ook de leerkracht gaf haar een compliment voor haar mooi Frans accent, iets waar ze op oefende tijdens Edukamp! Wij komen zeker terug!
Papa van A. (4 jaar)
Lees verder
De grootste troef van Edukamp vind ik toch dat de animatoren doorheen de dag constant in het Frans tegen de kinderen praten. Het is niet zomaar wat Franse woordjes en liedjes leren, de kinderen worden echt ondergedompeld in de taal. Mijn zoon vond dit heel leuk!
Mama van M. (8 jaar)
Lees verder
Als ouders vinden wij het belangrijk dat onze zoon Frans leert. Elk jaar laten we hem dan ook een taalkamp volgen. Hoewel M. dit niet graag doet, was dit bij Edukamp anders. Door de speelse werking en de individuele aandacht dat elk kind krijgt, zag ik mijn kind openbloeien. Hij kreeg meer vertrouwen om Frans te spreken en ook de knutselopdrachten vond hij telkens heel leuk. Frans zal nooit zijn lievelingsvak worden, maar naar Edukamp wil hij volgend jaar terugkomen!”
Previous
Next

Dompel je kind onder in de Franse taal tijdens een onvergetelijk kamp vol speelse activiteiten en ontdekkingen

Dé manier om Frans te leren? Laat je kind onderdompelen in de Franse taal tijdens Edukamp! Ons taalkamp biedt een speelse, actieve en creatieve omgeving waarin je kind een week lang Frans leert spreken en begrijpen. Dankzij de begeleiding van Franstalige animatoren leert je kind niet alleen nieuwe woorden en zinnen, maar ontwikkelt het ook een natuurlijk gevoel voor de Franse taal. Laat je kind kennismaken met Edukamp en wordt in un, deux, trois een echte Franstalige!

Edukamp is een Frans taalkamp voor peuters kleuters en kinderen van 2,5jaar tot 12jaar

Animatoren die de volledige dag Frans spreken

Geen voorkennis Frans nodig

Aanleren van 150 Franse woorden per week

Ook voor de allerkleinsten: peuter en kleuter

Praktische informatie

Zomervakantie:

 • ma 17/07/2023 t.e.m. vr 21/07/2023 (peuters en kleuters)
 • ma 14/08/2023 t.e.m. vr 18/08/2023 (lagere schoolkinderen)

Telkens van 09u00 tot 16u00.

Adres: Oude Brouwerij  (Dorp 24 , 9830 Sint-Martens-Latem)

Haast je want de plaatsen zijn beperkt! 

En het prijskaartje?

één kind

250 per week
 • Professionele begeleiding door twee masterpedagogen
 • Kleine groep van maximaal 16 kinderen
 • Dagelijks verse soep
 • Gezonde tussendoortjes inbegrepen
Populair

Twee kinderen

430 per week
 • Professionele begeleiding door twee masterpedagogen
 • Kleine groep van maximaal 16 kinderen
 • Dagelijks verse soep
 • Gezonde tussendoortjes inbegrepen
 • Gezinskorting: € 70 goedkoper *

Drie kinderen

580 per week
 • Professionele begeleiding door twee masterpedagogen
 • Kleine groep van maximaal 16 kinderen
 • Dagelijks verse soep
 • Gezonde tussendoortjes inbegrepen
 • Gezinskorting: € 170 goedkoper *

Veelgestelde vragen over Edukamp

Nadat je het online inschrijvingsformulier volledig hebt ingevuld, ontvang je van ons een bevestigingsmail van jouw inschrijving met bijhorende factuur. Je inschrijving is pas definitief en geldig na het storten van de volledige som op rekeningnummer BE37 1431 0914 6828. Van zodra wij het inschrijvingsgeld goed ontvangen hebben, ontvang je van ons een betaalbevestiging via e-mail.

Dit kan zeker! Zolang er vrije plaatsen zijn, is inschrijven mogelijk.

Zolang onze kampen niet volzet zijn, is het mogelijk om tot een dag voor de start van het kamp in te schrijven. De inschrijving dient wel betaald te zijn voor de start van de kampweek. Zo niet, dan is het niet mogelijk om te participeren.

Zeker! Van zodra een kamp volzet is, verschijnt dit op het inschrijvingsformulier. Het is echter wel nog mogelijk om je kind(eren) in te schrijven. Je komt dan automatisch op de wachtlijst terecht. Indien een andere deelnemer nog annuleert, wordt de eerste persoon op de wachtlijst gecontacteerd via e-mail en is inschrijven opnieuw mogelijk.

Annuleren kan kosteloos tot 3 weken voor aanvang van het kamp door een e-mail te sturen naar advies@maudpedagoog.be of pedagoog@nellabeeuw.be . Op die manier kunnen we de vrij gekomen plaats aan iemand anders geven. Bij annulatie minder dan 3 weken voor aanvang van het kamp, vragen wij een annulatievergoeding van €125,00. Bij annuleren minder dan 1 week voor de start van het kamp, vragen wij een annulatievergoeding van € 250,00.

 • Een lunchpakket voor ’s middags.
 • Een drinkfles (indien jullie dit hebben)
 • Zonnecrème en een hoedje of pet. 
 • Een regenjas. 
 • Voor peuters/kleuters: reservekleding

Ook zin om naar Edukamp te komen?

Wil jouw kind ook Frans leren op een speelse manier? Wij zijn graag jullie partner. We bieden jouw kind niet enkel een leerrijke maar ook een plezante tijd aan!

Groetjes vanop Edukamp

Neem een kijkje binnen op ons kamp! 

Edukamp is een samenwerking tussen: 

Nel Labeeuw Pedagoog

pedagoog@nellabeeuw.be
0456 35 83 44

Pedagoog Maud De Buck

advies@pedagoogmaud.be
0479 24 58 15