Bijles

Samen op weg naar succes op school.

Bijles

Waarom klanten kiezen voor bijles

M.D. mama van K. (5 jaar)
Lees verder
Wij gingen onmiddellijk aan de slag met de tips die we van Nel gekregen hadden. Ook de logopediste vond de tips heel interessant en ging ze ook aanbevelen bij een aantal van haar patiëntjes. We blijven onze dochter goed opvolgen en bij vragen kom ik graag nog eens langs.
M. (11 jaar)
Lees verder
Juf Nel, jij maakt veel uit in mijn leven. Je hielp me bij alles. Zonder jou zou ik niet zo'n goede punten hebben. Echt dank u wel.
Previous
Next

Ontketen het leerpotentieel van je kind en laat leermoeilijkheden het schoolwerk niet bepalen

Elk kind verdient de kans om succesvol te zijn op school, maar soms kunnen uitdagingen zoals een te hoog tempo, te moeilijke of gemakkelijke leerstof of faalangst in de weg staan. Met een op maat gemaakt traject bied ik de ondersteuning die jouw kind nodig heeft om te groeien. Samen blijven we bij de les!

Kinderen met leerachterstand leerproblemen leermoeilijkheden leerstoornis

Na dit traject kan je kind: 

 • Vol zelfvertrouwen opnieuw het vak volgen waarbij hij of zij bijles volgde. 
 • Beter begrijpen waar de leermoeilijkheden lagen en hoe deze aan te pakken. 
 • Meer inzicht hebben in de leerstof en beter voorbereid zijn op toetsen en examens. 
 • Een beter begrip hebben van de lesmethoden die gebruikt worden op school. 
 • Sterker in de schoenen staan dankzij strategieën om met specifieke leerproblemen om te gaan, zoals dyslexie en dyscalculie. 
 • Vakinhoudelijke kennis en vaardigheden versterken in bijvoorbeeld wiskunde, Frans, natuurwetenschappen, spelling en lezen.

Schitter overal, ook op school

Haal het beste uit elk vak

Versterk het zelfvertrouwen bij schoolwerk

Overwin leermoeilijkheden en behaal schoolsucces

Wat zal je kind leren?

01. Je kind krijgt een beter begrip van het vak, zodat hij of zij de leerstof uit de klas zonder moeite opnieuw kan volgen en betere resultaten behaalt. 

02. Je kind ontwikkelt vakspecifieke studievaardigheden, waardoor het zich beter kan voorbereiden op toetsen en meer zelfvertrouwen krijgt tijdens het studeren.

03. Je kind ontwikkelt meer zelfvertrouwen in de eigen capaciteiten voor het vak, wat leidt tot betere prestaties en meer plezier in de klas. 

04. Je kind leert hoe problemen en moeilijkheden aan te pakken, waardoor het uitdagingen binnen het vak met meer gemak en vertrouwen kan aanpakken. 

05. Je kind leert zich effectiever voor te bereiden op toetsen en examens, zodat het met zelfvertrouwen deze kan afleggen en betere resultaten behaalt. 

06. Je kind krijgt inzicht in zijn of haar sterktes en groeipunten binnen het vak en krijgt gerichte hulp om zwakkere punten te verbeteren en sterke punten te versterken.

01. 

02. 

03. 

04. 

05. 

06. 

Je kind krijgt een beter begrip van het vak, zodat hij of zij de leerstof uit de klas zonder moeite opnieuw kan volgen en betere resultaten behaalt.

Je kind ontwikkelt vakspecifieke studievaardigheden, waardoor het zich beter kan voorbereiden op toetsen en meer zelfvertrouwen krijgt tijdens het studeren.

Je kind ontwikkelt meer zelfvertrouwen in de eigen capaciteiten voor het vak, wat leidt tot betere prestaties en meer plezier in de klas.  

Je kind leert hoe problemen en moeilijkheden aan te pakken, waardoor het uitdagingen binnen het vak met meer gemak en vertrouwen kan aanpakken.

Je kind leert zich effectiever voor te bereiden op toetsen en examens, zodat het met zelfvertrouwen deze kan afleggen en betere resultaten behaalt.

Je kind krijgt inzicht in zijn of haar sterktes en groeipunten binnen het vak en krijgt gerichte hulp om zwakkere punten te verbeteren en sterke punten te versterken

Hoe gaan we aan de slag?

Kies de formule die past bij jouw kind. 

Flexiplan

72 per sessie
 • Je betaalt per beurt
 • Geschikt voor studenten die behoefte hebben aan flexibele en on-demand bijles
 • Geen langdurige verplichting: betaal alleen voor de sessies die je nodig hebt
 • Ideaal voor last-minute hulp bij een moeilijke opdracht of onverwachte examenstress

Trimester deal

67
64 per sessie
 • Geschikt voor studenten die een korte maar intensieve begeleiding willen om hun schoolwerk te versterken
 • Intensieve begeleiding voor snelle vooruitgang
 • Ideaal voor snelle hulp om voor te bereiden op examens of om bij te blijven met een vak
 • Inclusief 12 sessies van elk 1 uur
 • Geldig gedurende 3 opeenvolgende maanden
 • Inclusief studielogboek ter waarde van € 20
Populair

Studieboost

60 per sessie
 • Geschikt voor studenten die hun moeilijk vak volledig onder de knie willen krijgen
 • Regelmatige begeleiding voor structurele en duurzame verandering
 • Ideaal voor systematische hulp om blijvend de beste resultaten te behalen
 • Inclusief 40 sessies van elk 1 uur
 • Geldig gedurende 12 opeenvolgende maanden
 • Regelmatige ondersteuning gedurende het volledige schooljaar, inclusief examenperiodes en vakanties
 • Inclusief studielogboek ter waarde van € 20

Veelgestelde vragen over bijles

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klaar voor bijles?

Het ondersteunen van een kind met een leerachterstand of leerproblemen is niet gemakkelijk en vraagt een specifieke aanpak. Geef het uit handen. Ik ben graag jullie partner en bied bijles op maat van jouw kind.